27 feb dichter Peter Goedhart, Ukuladies en Hotpotdinner

Lislokaal

Peter Goedhart, Ukuladies en Hotpotdinner op 27 februari

Poëzie van de Onderste plank op zaterdag 27 februari heeft weer een ijzersterke bezetting.

Programma

18.00u ontvangst
18.30u Hotpotdinner van kok Carina Hesper
20.00u Live optreden van dichter Peter Goedhart
Daarna optredens van twee Ukuladies en Open podium

>>>Het kan zijn dat u deze nieuwsbrief nu voor de 2e keer krijgt, dit heeft een technische oorzaak. Onze excuses voor het ongemak.<<<

Passie voor de zee

Peter Goedhart werd in 1939 in Rotterdam geboren. Hij raakte geboeid door zee, havens en grote schepen. Na de middelbare school monsterde hij aan op de Willem Ruys, het vlaggenschip van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd. In 1963 besloot hij zich te bekwamen in de lied- en dichtkunst en het componeren van muziek.

Fotograaf en kok

Carina Hesper is behalve kok van de avond, ook fotograaf. Zij maakte de foto's van het project “Like a Pearl in my hand” dat momenteel loopt in Lislokaal. Dit project, dat op 27 september werd geopend door Bettine Vriesekoop, bevat een expositie met foto's van blinde Chinese weeskinderen. De foto's zijn afgedrukt met een speciale inkt waardoor ze 'op zwart' lijken te staan. Door warmte, bijvoorbeeld aanraking, komen de beelden tevoorschijn. Hiermee beeldt Hesper de wereld van blinden uit die met andere zintuigen nieuwe dimensies krijgt.

Live Ukuladies!

Twee van de drie Ukuladies zullen een live optreden verzorgen. Volgens RTV Rijnmond zingen en spelen deze dames vrolijke deuntjes op hun viersnarige minigitaar. "Ledjes uit de jaren '30 en '40, in een jasje uit de jaren '50, lekker theatraal en een beetje melig, hoe dan ook leuk om te zien en gezelligheid ten top".

Open podium

Hebt u altijd al eens willen optreden in een poëtisch getinte setting? Dan is dit uw kans.


Reserveren

Aanschuifdiner is € 15, voor vrienden € 12, 50. Vriend word je als abonnee op onze nieuwsbrief of via een Like voor onze FB-pagina.


Aanmelding vooraf via: info@lislokaal.nl .
Voor aanwezigheid na 20.00 uur is aanmelding niet vereist.

Kijk snel op de site →

logo www.lislokaal.nl
Powered by AcyMailing