26 maart poëtisch muziekoptreden van Crème Brûlée

Lislokaal

Poëtisch muziekoptreden, uurboord, John Buijsman en meer ...

Zaterdag 26 maart is een optreden van Crème Brûlée. In april komt John Buijsman!

Een greep uit de onderwerpen in deze aflevering:


✓ woensdag 23 maart 14-16u: paaseieren versieren
✓ zaterdag 26 maart Poëzie van de onderste plank
✓ iedere maandag neurofeedback
✓ .... ruimte voor intervisie.

23 maart paaseieren versieren voor kinderen

Op woensdag 23 maart van 14 -16u kun je knutselen met Nanda van AAGJE. Iedereen vanaf 3 jaar doet mee, de toegang is 4,50 per kind (incl. consumptie). Trek oude kleding aan en wees nieuwsgierig.

AAGJE organiseert creatieve activiteiten die je niet thuis kan of mag doen. Ook al weet je nog niet weet hoe leuk je het gaat vinden, achteraf zeg je dat je het altijd al had willen doen!

Meer informatie: mail@aagje.org.
===

26 maart Aanschuifdiner en optreden van Crème Brûlée

Over de gouden kooi en de bonnefooi. Over kijken naar de wolken en het gebruik van je naam. En niet te vergeten: de rollator blues. Dat zijn onderwerpen van liedjes van het duo Crème Brûlée dat zaterdag 26 maart optreedt in Lislokaal. Het duo bestaat uit Margriet en Irene (dokter en dominee) die muziek maken voor lichaam en geest. De teksten worden vaak gebaseerd op de ervaringen van Margriet als ouderenarts. Daarna schrijft Irene de muziek en wekken ze samen het lied tot leven.

Eerst is er om 18u Aanschuifdiner. Een voorproefje: pasta met inktvisjes, vegetarische lasagne met aubergine en salade. Als dessert hopen we crème brûlée te serveren.

Aanmelden: info@lislokaal.nl.

Kosten Aanschuifdiner: € 15. Vrienden van Lislokaal betalen € 12,50 (je wordt vriend als abonnee van de nieuwsbrief of door een Like voor onze FB-pagina).

Op 23 april bestaat het Aanschuifdiner uit uurboord, een Rotterdams gerecht, bereid door de Rotterdamse Bep Nederhand-Van der Maas. Koken altijd haar grote passie. Die avond is een optreden van de bekende John Buijsman.


In het najaar treden op bij Poëzie van de onderste plank: Arthur van der Elst, Luuk Guber en Rob Hilz.

===

Ruimte voor intervisie

Gecertificeerde coaches komen in Lislokaal bijeen voor intervisie. Zes coaches werken op deze manier systematisch aan hun deskundigheid. Uitbreiding is welkom. Mogelijk start binnenkort een intervisiegroep voor coaches die (nog) niet gecertificeerd zijn. Meld je aan via: info@lislokaal.nl.

===

Verhuur

Lislokaal wordt vaak gebruikt voor vergaderingen, workshops en andere bijeenkomsten. Dit kan desgewenst in combinatie met een lunch of een werkdiner. Prijsindicatie: per dagdeel (4 uur) inclusief koffie en thee € 50.

===

In het najaar exposeert Michiel van Bakel


“Wij vinden het werk van Michiel ontzettend mooi” zeggen Peet Vogels en Petra van Bommel, de oprichters van Lislokaal. “Het biedt veel aanknopingspunten voor een mooi project in het najaar.”

Van Bakel omschrijft zichzelf als een beeldhouwer met een videocamera die probeert ruimte en tijd te verdichten door middel van videoframes. Hij ziet om zich heen veel techniek die erop gericht is de werkelijkheid voorspelbaar te maken, terwijl voor hem techniek juist verwondering kan oproepen.

===

Word vrijwilliger bij Lislokaal

Lislokaal is altijd op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen tijdens de activiteiten. Wil je dat doen in een leuke, culturele sfeer, laat het weten op info@lislokaal.nl.
===

Neurofeedback geeft rust en zelfkennis

Iedere maandag geeft Suzan Möller van Brainfacts individuele sessies neurofeedback. Omdat het brein blijft leren als het de juiste feedback krijgt kan dit zinvol zijn voor iedereen. Door een heel simpele opdracht uit te voeren leer je onbewust te ontspannen. Neurofeedback stimuleert overzicht, innerlijke rust, nachtrust, geheugen, reactietijd en concentratie. Ook zijn bij onderzoek positieve effecten gevonden op ADHD, ADD, epilepsie en hersenletsel.

===

Op 11 en 12 juni workshops Voel & Zie


In het weekend van 11 en 12 juni vinden alsnog de workshops Voel & Zie plaats. Daarbij wordt gewerkt met klei vanuit de tast, duszonder zicht of cognitie (ziende mensen krijgen een blinddoek). Vervolgens wordt het resultaat besproken.

===

Pop-up restaurant

Iedere 2e zaterdag van de maand hebben we in Lislokaal: Pop-up restaurant met een workshop Indisch koken. Het geheel wordt verzorgd door Indonesische Kookworkshops Jakarta.

Kijk snel op de site →

logo www.lislokaal.nl
Powered by AcyMailing