Lislokaal-NIEUW

Lunch of diner mogelijk bij reservering

Bij een reservering is het mogelijk om te lunchen of te dineren voor, tijdens of na een vergadering of meeting.

 

Voorbeeld van een lunch

 ·         Venkel-bataten soep

·         broodje belegd met bijv. kaas, tonijnsalade of vleeswaren en rauwkost

·         krentenbollen, koffiebroodje of wortelnotencake

·         Jus d’orange en melk (koffie en thee is altijd aanwezig)

 

Diner

 Tijdens de winterperiode zijn er de volgende keuzemogelijkheden:

 

Voorgerecht, keuze uit één van de volgende gerechten (allen vegetarisch):

• Galette met paddenstoelen en bleu d'Auvergne.

   (Gevuld dun pannenkoekje met romige paddenstoelen)

• Romige wortelsoep met kokosmelk en lente ui topping

• Frisse (koude) loempia met knapperige groenten.

   Heerlijk met o.a.  wortel, komkommer, gemarineerde tofu, nootjes, sesamzaad en verse munt.

 

 Hoofdgerecht, keuze uit één van de volgende gerechten:

• Groene asperge quiche

   (zelfgemaakte hartige taart met o.a. groene asperge, kerstomaat en verse tijm),

    vegetarisch met geitenkaas, niet-vegetarisch met spekblokjes. Erbij een pure seizoensalade.)

• Paddenstoelenrisotto

   met gevulde portobello bij vegetarisch en saltimbocca van kippendij voor niet-vegetarisch 

• Geroosterde aubergine met, kerstomaat en kappertjes, lekker met couscous.

   Met mozzarella voor vegetarisch en kleine gehaktballetjes voor niet-vegetarisch.

• Pasta met pure saus van courgette, slagroom en saffraan.

   Erbij grote garnalen voor niet-vegetarisch en geroosterde groenten van het seizoen voor vegetarisch.

 

 Dessert, keuze uit één van de volgende gerechten:

• Witte chocolade kokos-brownie

• Citroenkwarten. Friszuur dessert met citroen en poedersuiker

• Oosters yoghurttoetje in laagjes met kardemom, maar ook met rozenwater, framboos (dv) en rode biet

  

aanschuifdiner 

Tags: Lislokaal lunch diner reservering