Bij een reservering is het mogelijk om te lunchen of te dineren voor, tijdens of na een vergadering of meeting.
Voorbeeld van een lunch
• keuze uit onze soepen
• broodje belegd met bijv. kaas, tonijnsalade of vleeswaren en rauwkost
• krentenbollen, koffiebroodje of wortelnotencake
• Jus d’orange en melk (koffie en thee is altijd aanwezig)
Diner
Tijdens de winterperiode zijn er de volgende keuzemogelijkheden:
Voorgerecht, keuze uit één van de volgende gerechten (allen vegetarisch):
• Galette met paddenstoelen en bleu d’Auvergne.
(Gevuld dun pannenkoekje met romige paddenstoelen)
• Romige wortelsoep met kokosmelk en lente ui topping
• Frisse (koude) loempia met knapperige groenten.
Heerlijk met o.a. wortel, komkommer, gemarineerde tofu, nootjes, sesamzaad en verse munt.
Hoofdgerecht, keuze uit één van de volgende gerechten:
• Groene asperge quiche
(zelfgemaakte hartige taart met o.a. groene asperge, kerstomaat en verse tijm),
vegetarisch met geitenkaas, niet-vegetarisch met spekblokjes. Erbij een pure seizoensalade.)
• Paddenstoelenrisotto
met gevulde portobello bij vegetarisch en saltimbocca van kippendij voor niet-vegetarisch
met mozzarella voor vegetarisch en kleine gehaktballetjes voor niet-vegetarisch.
• Geroosterde aubergine met, kerstomaat en kappertjes, lekker met couscous.
• Pasta met pure saus van courgette, slagroom en saffraan.
Erbij grote garnalen voor niet-vegetarisch en geroosterde groenten van het seizoen voor vegetarisch.
Dessert, keuze uit één van de volgende gerechten:
• Witte chocolade kokos-brownie
• Citroenkwarten. Friszuur dessert met citroen en poedersuiker
• Oosters yoghurttoetje in laagjes met kardemom, maar ook met rozenwater, framboos (dv) en rode biet
Soepen
We serveren graag een heerlijke soep, bij de lunch of vooraf, heerlijk en ontzettend gezond! Hier een greep uit onze soepen. Het recept delen we graag, daarvoor kun je doorklikken: